Under Åben Himmel

Under Åben Himmel er mit lille paradis på kanten af Nationalpark Vadehavet, her har jeg med hjælp fra min far og Frands fået bygget en skøn stenovn, som jeg bruger flittigt til alt fra gratinering af østers til tørring af kornblomster. 

Under Åben Himmel har jeg også en køkkenhave, hvor jeg sår en mangfoldighed af frø, som jeg bl.a. får fra forskellige frøsamlere rundt om i Danmark. På den måde kan jeg gå på opdagelse i smagen af forskellige Sorter af ærter og gulerødder og krydderurter.

Men det jeg gør allermest Under Åben Himmel, er at tage på tur ud på vaden, hvor jeg indsamle vilde urter.  Der gror så mange lækre smagfulde og vitaminrige vilde urter ved Vadehavet.  Jeg er opvokset herude, alligevel er jeg overrasket over hvor mange spiselige planter der kan samles.

Du kan besøge Under Åben Himmel sammen med dine venner, familie, arbejdskollegaer eller netværksgruppe. Her kan du bage en pizza med vilde urter eller selv vælge at skræddersy dit arrangementer Under Åben Himmel. Nogen holder fødselsdag, nogen holder guldbryllup andre bruger rammerne til teambuilding. Vi kan klare det meste. Alle råvarer der bruges, er produceret af mennesker jeg kender og som har samme kvalitets kriterier som jeg selv har.   Det foregår under åben himmel og dét er en plet midt i naturen med udsigt over Vadehavet.  Når du besøger under åben himmel, er formålet at skabe en helt unik smags oplevelse. Det er naturen der danner rammerne om en anderledes oplevelse.

 

Mine tanker om naturens vilde liv Under Åben Himmel